Tips & Tricks

Mijn ervaring met Marie Forleo’s B-School

Mijn ervaring met Marie Forleo's B-School | Rebels & Heroes

Februari 2020

Mijn startup Rebels & Heroes draait op volle toeren en ik heb geen tijd om mij te verdiepen in een business training. Maar mijn intuïtie fluistert mij om NU, dit jaar, in te schrijven voor B-school. Hoewel ik niet weet hoe en wanneer tijd vrij te maken hiervoor, want ik verzuip bijna letterlijk in het werk.

2 maanden later … de wereld staat op z’n kop en het is muisstil

C**** overheerst de wereld. Mijn klanten durven niets meer te ondernemen, nieuwe projecten worden on hold gezet. Niemand weet wat er ons te wachten staat. In mijn business wordt het muisstil. Mijn geweldige start spat als een zeepbel uit elkaar.

Ik heb tijd

Een zee aan tijd om in mijn business te werken met één van de beste business coaches ter wereld: Marie Forleo. B-school is mijn support tijdens deze vreselijke periode. Het geeft mij de kracht om te blijven geloven in mijn missie en mij te focussen op mijn business gedurende weken en maanden dat er amper iets gebeurt. Tot ik weer in mijn flow zit en over mijn oren in het werk. Het lijkt alsof dit plots uit het niets komt, maar ik weet nu beter. Ik heb een stevig fundament gebouwd zodat mijn succes niet meer als een zeepbel uit elkaar kan spatten.

Hoe B-School mijn business veranderde?

 • Mijn klanten zijn één voor één mooie zielen met een groot hart waar ik zo mee op stap kan.  Zij inspireren mij telkens opnieuw met hun mooie missie.
 • 2 klanten in de media dankzij B-School Bonus: Become a PR Rockstar.
 • Een geweldige langdurige samenwerking met een super toffe klant dankzij een tag op social media door een zeer bekende Belgische onderneemster, hoewel ik nog nooit voor haar een opdracht heb uitgevoerd.
 • Gastdocent in The Changemakers Academy van Lieselotte Bogaerts.
 • Interview Durven zichtbaar zijn met Linda Myncke van A+ Muze.
 • Geen onzeker gevoel meer of ik wel de juiste dingen doe om mijn business te laten groeien, maar een duidelijke focus om alle stappen in de juiste volgorde uit te voeren. En slaat de onzekerheid toch even toe, dan denk ik: ik heb Marie & B-School – levenslang!
 • Ik ben geen Virtual Assistent meer, maar wel een Bezielde Copywriter met technische skills die online academies en websites bouwt voor coaches, trainers en therapeuten ❤️
 • Ik creëerde 5 online training in minder dan 1 jaar omdat ik meer gefocust ben en mij niet meer laat afleiden door 101 andere wilde ideeën als multipotential dankzij de bonus trainingen: Start The Right Business & The Follow-Through Formula.
Business Support | Rebels & Heroes

Hoe B-School mijn leven veranderde?

 • Ik voel mij vrij! Ik kan van eender waar werken wanneer ik wil, dit geeft mij enorm veel kansen én vrijheid.
 • Super veel voldoening omdat mijn werk een verschil maakt in het leven van mijn klanten. Ik ben blij en enthousiast.
 • Samen met mijn klanten maak ik de wereld een stukje mooier elk vanuit ons talent: Together we create heroes. Ik leef mijn zielsmissie.
 • Ik blijf trouw aan mezelf.
 • Mijn business heb ik ingericht rond mijn leven dit geeft mij enorm veel levenskwaliteit.
 • Financiële vrijheid, zekerheid en onafhankelijkheid.
 • Het stevig fundament dat ik bouwde in mijn business geeft mij toekomstperspectieven om ook andere dromen waar te maken.
 • Ik doe wat ik het allerliefste doe: helden maken.

Wie is Marie Forleo?

Marie is een heart centered creative en geeft ontzettend veel waarde gratis weg in haar award-winning show MarieTV. Zij runt een business vanuit haar hart en ziel en steunt projecten om verandering te creëren in de wereld.

Marie was gastspreker in Oprah Winfrey’s SuperSoul Sessions event en is auteur van het boek Everything is figureoutable, een #1 New York Times bestselling book. Zij is een Multipassionate Entrepreneur en houdt van: schrijven, hip-hop, psychologie, ondernemerschap, creativiteit, spiritualiteit, fitness en philantropie.

B-School Marie Forleo | Rebels & Heroes

I love her vibes!

Wat is B-School?

B-School is een online leerprogramma van 6 weken voor creatievelingen met een groot hart die online een zinvolle en winstgevende business willen opbouwen. Dit trainingsprogramma leert slimme en effectieve online marketingstrategieën aan ondernemers die hun online zichtbaarheid willen inzetten om meer omzet en meer impact te maken.

In B-School toont Marie Forleo stap voor stap wat er nodig is om een succesvolle business te creëren.  Vervolgens adviseert ze en helpt ze je met haar fantastische Fun Sheets – jaaa! dit is écht fun! – om je eigen ding te doen op jouw manier.

B-school is voor mij het meest waardevolle en volledige programma afgestemd op wie jij bent en wat jij hier te doen hebt in de wereld met jouw talent.

 • Het geeft structuur om jouw talent in de wereld te zetten en zo een verschil te maken voor mensen, dieren, de planeet, …
 • Als je B-School ademt en leeft ben jij in staat om een succesvolle business neer te zetten én jouw droomleven te leven. 

Over enkele dagen is het partytime, want dan gaan de deuren van B-School open 🥳 Daarna is het weer een jaartje wachten. Voordat de inschrijvingen open gaan voor B-School kan je nu reeds meedoen met Marie’s gratis business class.

Laat jou inspireren door Marie Forleo 

Wil jij je laten inspireren door één van de beste business coaches ter wereld voor ondernemers zoals jij en ik?  Wil jij een roadmap voor een succesvolle business? Tips hoe jij authentiek én effectief bent in jouw zichtbaarheid? Ontdekken hoe één of meerdere excuses jou belemmeren in jouw business?

Schrijf je in voor Marie’s 3-delige gratis business class.

 • Training 1: De 6 stappen voor een succesvolle en winstgevende business (met pdf werkblaadje),
 • Training 2: 13 geheimen van heart-centered, effectiëve marketing,
 • Training 3: 7 excuses waardoor de meeste ondernemers vastzitten en ondernemen aanvoelt als een struggle.

* Ik ben een B-School Alumni en ook een affiliate partner van B-School. Dit wil zeggen: als jij B-School zou aankopen via mijn link ik hiervoor een commissie ontvang. Dankzij deze commissie kan ik jou een gratis waardevolle bonus schenken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts

Gratis infosessie

een online academie
voor jouw online
programma