Gratis Infosessie & Checklist

een online academie
voor jouw online programma 

Wat heb jij in jouw business nodig om vrijheid te creëren?

Speel jij met het idee om een online programma uit te werken of misschien heb jij het al uitgewerkt? En vraag jij je af waar jij op dient te letten om jouw online programma in de wereld te zetten?

Als bezielde ondernemer wil jij geen technisch gedoe of verkeerde keuzes maken waar jij later spijt van hebt. Want het allerliefste wat jij doet, is creëren om mensen, dieren of de natuur te helpen met jouw talent en gave.

In deze super korte infosessie van een half uur leer ik jou wat er belangrijk is om een online business te creëren.

Zodat jij heel gemakkelijk en intuïtief jouw online programma in de wereld zet. Deze infosessie duurt slechts een half uur, want ik weet hoe waardevol jouw tijd is. Vandaar is deze infosessie to the point zonder langdradige info over wie ik ben of wat ik doe. Het gaat hier namelijk om jou en jouw droom. 

Lieselotte Bogaerts - The Changemakers Academy | Rebels & Heroes
Lieselotte Bogaerts

The Changemakers Academy

De impact van mijn academy is ongelofelijk waardevol zowel op het gebied van automatiseren als financieel. Ik voel me vooral heel professioneel door mijn online academy 😊 Ik ben vrij om te doen wat ik wil en weet dat mijn studenten toch verder kunnen! Mijn online academy geeft me meer dan ik verwacht had. Het geeft me de ruimte om te experimenteren en nieuwe zaken te ontwikkelen.

Sandra Vermeiren | Rebels & Heroes
Sandra Vermeiren

Aardebloesem Academie

Ik vind het makkelijk en intuïtief werken in mijn online academie. Wat ik fijn vind aan de online support, is dat ik met al mijn vragen en gekke ideeën bij jou terecht kan en dat jij meedenkt! Daar heb ik echt zó veel aan, Wendy!! Dat is me écht heel veel waard! Sinds ik met jou samenwerk, heb ik het gevoel Aardebloesem niet meer alleen te dragen.

Heej, ik ben Wendy
een bezielde onderneemster
met technische skills en
een passie voor online programma's.

Ik hou van vrijheid
en geef dit graag door.

Together we create heroes

Rebels & Heroes | Verbinden, Verkopen, Vrijheid