Kickstart jouw eerste

online programma

Zet jouw idee in een heldere structuur en lanceer vol vertrouwen in 7 dagen

Loop jij al maanden of jaren rond met een vaag idee en lukt het niet om dit concreet op papier te zetten? Omdat jij je zorgen maakt over zaken waar jij eigenlijk nog niet mee bezig moet zijn? Techniek, waar jouw eerste klanten vinden, …

Dit houdt jou tegen om effectief stappen te zetten om dat online programma te creëren waar jij zo naar verlangt. Het voelt zo groots en jij stelt uit. Tot dat verlangen weer daar is, bijna tegelijkertijd met dat onzeker gevoel. Weken en maanden gaan voorbij en het idee zit nog steeds in jouw hoofd.

Ik blijf maar uitstellen omdat ik niet weet hoe eraan te beginnen

Ik begrijp dat het overweldigend voelt. Het lijkt misschien veel te groots omdat jouw hoofd al 10 stappen vooruit loopt. Hierdoor kan jij in een freeze terechtkomen en geen actie meer ondernemen. Dit wil ik net voorkomen.

Ik voel mij onzeker en twijfel
of ik voldoende waarde kan bieden

Als jij 5 stappen voor staat op jouw cursist weet jij voldoende om een transformatie tot stand te brengen. Elke transformatie is waardevol, hoe klein ook. Denk aan al die kleine transformaties bij jezelf die voor een wereld van verschil hebben gezorgd. Ontneem dit niet van jouw cursist door jezelf klein te houden.

Ik weet niet goed welk onderwerp kiezen

Tijdens dit online programma hak jij eindelijk de knoop door en kies jij één onderwerp zodat jij dit vol vertrouwen stap voor stap uitwerkt met modules en lessen. Geen keuzestress meer.

Ik ben bang dat het programma niet zal verkopen na al die energie die ik er heb ingestoken

Ik snap jouw angst helemaal. Daarom testen wij in een vroeg stadium of er interesse is. Dit zorgt ervoor dat jij jouw tijd en energie investeert in wat echt werkt.

Hoe verkoop ik mijn online programma zonder technische kennis

Ik leer jou hoe jouw cursist veilig online kan betalen en jij dit bedrag op jouw rekening ontvangt. Ik deel mijn scherm zodat jij dit heel gemakkelijk kan volgen en tegelijkertijd implementeert voor jezelf.

Kickstart jouw eerste online programma

Een praktisch 9 stappenplan waarbij jij jouw online programma intuïtief creëert. Jij hakt knopen door en kiest een onderwerp. Heel helder bouw jij de juiste structuur met concrete modules en lessen.

Het idee waar jij al maanden of zelfs een jaar mee rondloopt staat op papier. Jij test jouw idee tijdens een eerste lancering en ontvangt automatisch de betalingen van jouw eerste cursisten.

Bravo!!

Gedaan met prullen en aanmodderen.

Inhoud online programma

01

Module 1

Tackle jouw dreamkillers en zet jezelf op voor succes

02

Module 2

Van helderheid naar actie.
Creëer jouw online programma in 9 stappen

03

Module 3

Verkoop jouw online programma op een eenvoudige en snelle manier

04

Bonus 1

Brainstorm samen met AI over jouw onderwerp

05

Bonus 2

Copywriting tips die doen verkopen

€ 97

excl. BTW

Heej!

Ik ben Wendy van Rebels & Heroes. Surf mee op mijn enthousiaste vibes om ook jouw online programma in de wereld te zetten.

Ik ben een ‘just do it’ type dat jou weer in verbinding brengt met jouw verlangen. Graag moedig ik jou aan om écht stappen te zetten en vol vertrouwen jouw online programma te lanceren.

Wat brengt deze training jou?

Petra Moerman
Petra Moerman

De Paardenbloem & De Paardenbloem Academy

Ik zit al een tijdje met het idee om een online training te geven….maar hoe begin je eraan?

Omdat ik Wendy kende vanuit de paardenwereld en ik om die reden haar mijn website onder handen had laten nemen, had ik er vertrouwen in om deze kickstart aan te kopen.

Dit is een echte, super stap om te beginnen aan een proces voor een online programma.

De vragen die Wendy stelt zijn echte nadenkers zodat je antwoorden vind die echt betekenis hebben en die voor jouw droom werken. De antwoorden creëren helderheid en duidelijkheid en de manier waarop Wendy spreekt, moedigt aan.

Het enthousiasme dat ze uitstraalt, komt echt binnen, je hebt echt zin om eraan te beginnen.

€ 97

excl. BTW

Veelgestelde vragen

Ja, in het online programma kan jij onder elke video jouw vraag stellen over de inhoud van de video. Deze vraag wordt vervolgens daar ook beantwoord omdat dit ook interessant kan zijn voor medestudenten. Zo leren wij van elkaar. Jij ontvangt een mailtje in jouw mailbox wanneer ik jouw vraag heb beantwoord of als er een medestudent heeft gereageerd.

Ik ga telkens in korte sessies naar de essentie. Mijn enthousiasme voor online programma’s is aanstekelijk. Ga mee in mijn vibes en leen mijn energie tijdens dit programma om ook jouw online programma in de wereld te zetten en jouw (semi) online business voor jou te laten werken. Reserveer ongeveer 7 x 90 min.

Nee, ik leer jou in dit online programma om te starten via een eenvoudig alternatief als jij nog geen online leeromgeving hebt. Voor jouw eerste online programma houden wij het eenvoudig zodat jij geen grote risico’s hoeft te nemen in de testfase.

Zeker weten! Dit online programma is vooral gericht op de creatie van idee in jouw hoofd naar een onderwerp voor jouw online programma bestaande uit modules en lessen. Er zit een klein stukje techniek in. Zoals een nieuw gratis account aanmaken om de betalingen te ontvangen. Hoe jij de instellingen goed zet om de betalingen te ontvangen, leg ik stap voor stap uit door het delen van mijn scherm zodat jij dit op jouw tempo mee volgt.

Ja, dit kan. Ik help jou graag verder om alles op punt te zetten zodat jij in jouw flow blijft en geen energie verliest aan dingen die jij niet graag doet. Voor deze taken wordt er een aparte offerte op maat gemaakt na aanvraag.

100% geldteruggarantie

Jij hebt niets te verliezen enkel te winnen.
Als jij voelt dat dit online programma niet de juiste keuze is voor jou, lever jij jouw volledige cursuswerk 14 dagen na aankoop in en ontvang jij een refund.