Tackle jouw

dreamkillers

Vermijd de valkuilen en start eindelijk met jouw online programma

Ben jij één van die vele ondernemers die al maanden rondloopt met een online programma in jouw hoofd? Zonder het daadwerkelijk te realiseren? Blijf jij twijfelen aan jezelf en de waarde die jij te bieden hebt? Maak jij onbewust geen tijd voor jouw project omdat jij het altijd druk hebt met andere zaken? 

Dit zorgt voor stress en uitstelgedrag.

Als jij hier niets aan doet, vermindert uiteindelijk jouw motivatie en enthousiasme waardoor jouw online programma nooit gelanceerd wordt. Jouw idee krijgt zo nooit de kans om tot bloei te komen. Hierdoor creëer jij geen extra financiële stroom in jouw bedrijf en lukt het niet om meer tijd vrij te maken voor wat jij écht wil.

Het doorbreken van deze vicieuze cirkel is cruciaal om jouw online programma eindelijk in de wereld te zetten.

Tackle jouw dreamkillers en zet jezelf op voor succes

Een stap voor stap video tutorial waarin ik mijn persoonlijke tips deel, recht uit de praktijk. Zodat jij weer helemaal in contact komt met jouw diepste verlangen en tijd maakt voor jouw online programma.

Dreamkiller

#1

Ik heb geen tijd

Dreamkiller

#2

Ik ben er nog niet 100% klaar voor

Dreamkiller

#3

Ik voel mij onzeker en ervaar angst

Het aanpakken van deze valkuilen is cruciaal om jouw online programma in de wereld te zetten. Door de focus te leggen op één dreamkiller tegelijk, voel jij je minder overweldigd en boost jij jouw zelfvertrouwen.

+3

extra video’s om jou helemaal in jouw kracht te zetten.

Hierdoor maak jij tijd voor jouw waardevol idee: een online programma dat echt impact maakt. Gemotiveerd en enthousiast ga jij met jouw online programma aan de slag en jij laat je niet meer tegenhouden door dreamkillers die de kop opsteken.

Ik was ooit één van die vele ondernemers

Ik maakte geen tijd voor mijn droom, hield mij klein, ik twijfelde, …  Maar wat mij nog het meest verbaasde, ik merkte dit ook bij mijn klanten. Ondernemers waar je dit helemaal niet van verwacht. Deze ondernemers inspireerden mij.

In het online programma “Tackle jouw dreamkillers” deel ik de 3 meest voorkomende dreamkillers en geef ik verschillende tips hoe jij ze kan aanpakken.

Ik leer jou hoe jij jouw verlangen zo groot maakt zodat onzekerheid geen grip meer heeft op jou.

Heej!

Ik ben Wendy van Rebels & Heroes. Surf mee op mijn enthousiaste vibes om ook jouw online programma in de wereld te zetten.

Ik ben een ‘just do it’ type dat jou weer in verbinding brengt met jouw verlangen. Graag moedig ik jou aan om écht stappen te zetten en vol vertrouwen jouw online programma te lanceren.

Petra Moerman
Petra Moerman

De Paardenbloem & De Paardenbloem Academy

Ik heb de dreamkillers al meerdere keren bekeken, omdat ik er ook nog aan moet herinnerd worden dat het echt valkuilen zijn waar je niet mag intrappen en die er eigenlijk ook niet toe doen.

Een goeie motivator om echt te starten aan jouw droomprogramma!

Houd jezelf niet meer klein en
maak tijd voor jouw online programma
door jouw dreamkillers te tacklen.

100% geldteruggarantie

Jij hebt niets te verliezen enkel te winnen.
Als jij voelt dat dit online programma niet de juiste keuze is voor jou, lever jij jouw volledige cursuswerk 14 dagen na aankoop in en ontvang jij een refund.