TOGETHER WE CREATE HEROES

Video afspelen

Ik ben Wendy

Wendy Van de Velde

Lifestyle Rebel

 • Be that Rebel 🤘
 • Break free ❤️
 • Create Heroes 💪

Een bezielde copywriter met technische skills, hiermee creëer ik online academies, websites en zorg ik dat al jouw tools perfect geconnecteerd zijn met elkaar zodat jij tijd én geld bespaart.

Mijn missie is helden maken van rebelse, bezielde ondernemers zodat zij uitblinken in hun talent en hiermee mensen, dieren, de planeet, .. helpen ❤️ Zij ervaren meer verbinding, flow, vrijheid in hun leven én business.

Hierdoor kan jij je:

 • focussen op jouw missie
 • aan jouw bedrijf werken
 • projecten creëren
 • meer mensen helpen
 • groeien
 • eindelijk jouw boek schrijven
 • op vakantie gaan
 • sporten
 • gezond eten
 • uitstapjes maken met jouw gezin, familie en vrienden

Terwijl jouw business op automatische piloot draait en jij rust hebt in jouw hoofd.

Samen met jou bouw ik een stevig fundament voor jouw toekomst & business.

Ik denk graag met jou mee, deel mijn ervaringen en kennis.
En ik voer het ook nog eens voor jou uit.

Best deal ever!

Samen zetten we jouw projecten in de wereld.
Praktisch én resultaatgericht.

Als Lifestyle Rebel
heb ik veel affiniteit met

Body-Mind-Heart-Soul | Rebels & Heroes

Wat zeggen anderen over jou, Wendy?

Video afspelen

Erna Poolman

Zelfzorgprofessional.nl

Wat zeg jij over jezelf, Wendy?

Ik ben een B-School Alumni
én affiliate partner van Marie Forleo’s B-School.

Ik ben Marie Forleo eeuwig dankbaar om B-School in de wereld te zetten voor heart-centered ondernemers zoals jij en ik. B-School is dé meest complete en beste online business training voor bezielde ondernemers met een groot hart die hun talent willen inzetten voor mensen, dieren, de natuur, … Voor mij is dit traject life changing geweest.

Als B-School Alumni leef en adem ik B-School. Dankzij het affiliate partnership met Marie Forleo kan ik mijn diensten gratis inzetten voor B-Schoolers die deze trainnig via mij hebben aangekocht. 

Ik ben hooggevoelig en empatisch.

Hierdoor ben ik super in het opstellen van avatars en kan ik mij helemaal inleven in jouw klanten. Connectie is één van mijn super powers.

Ik ben een perfectionist.

Damn, perfection is a bitch.
Ik versla ze met deze mantra:
progress not perfection.
Yeah.

Ik ben een multipotential aka creatieve generalist.

Ik heb zoveel passies.
Hierdoor verveel ik mij amper 1 keer per jaar … voor 5 minuten.

Ik heb een passie voor online trainingen.

Al meer dan 10 jaar volg ik wereldwijd online trainingen. Voor mij is dit lifechanging en ik gun jouw klanten dit ook, want ik weet dat jij een missie in de wereld hebt te zetten.  Anders las je dit nu niet. Ok, ik noem enkele namen van mijn teachers: Anna Marciniak, Robin Sharma, Amy Porterfield, Marie Forleo, Dr. Joe Dispenza, Mindvalley, Food Matters, Gaia, The Tapping Solution.

Ik merk dat er veel coaches, trainers en therapeuten een uitzonderlijk talent hebben, maar de investering van een Online Academy op dit moment misschien te groot is. Mijn missie is helden maken. Hierdoor bied ik hen een unieke kans om toch op een professionele manier en zonder technisch gedoe online trainingen te geven én een passief inkomen te creëren.

Vrijheid? Yes, please!

Waar is jouw werkplek?

Ik ben een online ondernemer en werk vanuit mijn thuiskantoor in Mol.
Als jij graag in real life wil afspreken, ben jij natuurlijk ook welkom.

Heb jij een vraag?

Cool.
Ik ben benieuwd.
Mail ze mij.

Btw: ik beantwoord al mijn mails zelf, want ik wil écht weten wie JIJ bent.

Oh ja, ik heb een mega grote passie voor paarden

en ben de trotse oprichtster van Paardentaal Magazine.
Een gratis digitaal magazine voor paardenliefhebbers.

Ik ben ook gepassioneerd door:

 • persoonlijke ontwikkeling
 • gezonde levensstijl
 • yoga
 • hardlopen
 • padel
 • fitness
 • dansen
 • minimalisme
 • natuur
 • dieren
 • reizen
 • avontuur
 • én online marketing

Together we create Heroes