Affiliate Disclaimer

De producten, diensten en tools die een positieve impact hebben op mijn leven of business of op dat van mijn klanten, zowel gratis als betalend, deel ik super graag met jou. Het is mijn doel om Business Heroes te maken van ondernemers zoals jij, zodat jij succesvol bent. Zo maak jij helden van jouw klanten en creëren wij samen een betere wereld.

Ik hou ervan om deze producten, diensten en tools te promoten waarvan ik denk dat ze jou geweldige resultaten opleveren of kei veel tijd en energie besparen. Door het publiceren van affiliate links naar deze items, ontvang ik een commissie. Uit sympathie van de aanbieders omdat ik fan ben van hun product, dienst of tool.

Ik ontvang geen enkel gratis product, dienst, tool, cadeau of eender wat van deze bedrijven in ruil om deze items op mijn website te plaatsen. Als je hier vragen over hebt, contacteer mij.

Btw: ik raad jou aan om affiliate te worden van bedrijven waarvan jij fan bent. Uit sympathie geven deze bedrijven jou graag een commissie. Zij delen graag met hun fans.

Ik zie het als een uitwisseling van energie in de vorm van geld.
Jaaa, ook geld is energie. Als deze energie puur en eerlijk is, is het een meerwaarde voor elk van ons.

Together we create Heroes

Wendy