Verkoop op automatische piloot

Optie 1

rebels & heroes creëert voor jou een
funnel van 5 automatische e-mails

Als potentiële klanten hun e-mailadres niet kunnen achterlaten op jouw website, kan jij geen verbinding met hen creëren. Zo mis jij verkopen, want de kans is klein dat die bezoekers terug op jouw website belanden.

Nochtans hebben deze websitebezoekers interesse in jouw producten of diensten, maar zijn ze op dit moment nog niet klaar om te kopen. Let’s fix this!

Dankzij een funnel van 5 automatische e-mails creëer jij verbinding met jouw potentiële klanten en bouw jij een waardevolle relatie met hen op. Wanneer jouw potentiële klant klaar is om te kopen denkt die aan jou én koopt die bij jou.

Om een funnel voor jou te creëren, heb ik nodig

 • jouw teksten voor 5 e-mails
 • toegang tot jouw bestaande e-mail opt-in
 • toegang tot jouw e-mail marketing tool

Investering

299
 • funnel
 • met 5 automatische e-mails

Wat levert jou deze investering op?

 • jij blijft lekker in jouw flow
 • jij verliest geen uren tijd om uit te zoeken hoe jij een funnel bouwt én test
 • jij verliest geen kostbare energie aan technisch gedoe 
 • jij hebt een professionele funnel up  & running
 • jouw 5 e-mails worden automatisch verzonden 
 •  jij werkt efficiënter dankzij deze automatisering en hebt rust in jouw hoofd

Optie 2

rebels & heroes schrijft
5 e-mails voor jouw funnel

Van websitebezoeker naar betalende klant is een gans proces waar een potentiële klant doorgaat en komt hierop neer:

I KNOW YOU
I LIKE YOU
I TRUST YOU
SO I BUY FROM YOU

Deze 5 automatische e-mails zorgen ervoor dat jij jouw potentiële klanten bij de hand neemt in het proces: Know – Like – Trust – Buy.

Om 5 e-mails voor jouw funnel te schrijven, heb ik nodig

 • jouw ideale klant avatar
 • jouw waardevolle weggever bv. gratis e-book of kortingscode bij eerste aankoop

Investering

899
 • bespreking strategie via Zoom - 90 minuten
 • copywriting 5 e-mails

Wat levert jou deze investering op?

 • jij blijft lekker in jouw flow
 • jij verliest geen uren tijd door te staren naar een wit scherm
 • jij verliest geen kostbare energie door jouw druk te maken over de strategie en opbouw van deze e-mails
 • jij ontvangt 5 kant en klare e-mails afgestemd op jouw ideale doelgroep die door het proces: Know – Like -Trust – Buy gaan.
 • jij hebt rust in jouw hoofd

het volledige pakket

Optie 3

rebels & heroes schrijft 5 e-mails voor jouw funnel én creëert deze funnel

Investering

1198
1079
 • bespreking strategie via Zoom - 90 minuten
 • copywriting 5 e-mails
 • funnel bouwen
 • van 5 automatische e-mails

Veelgestelde vragen

Een funnel is een automatisering die van start gaat wanneer er een bepaalde trigger plaatsvindt. Bv. iemand vraagt jouw gratis weggever aan via een e-mail opt-in op jouw website. Vervolgens communiceert het e-mail opt-in formulier met jouw e-mail marketing tool en wordt jouw gratis weggever onmiddellijk verzonden. Daarna kan jij a.d.h.v. een serie welkomstmails de relatie met jouw potentiële klant voeden in het Know – Like -Trust -Buy proces. En dit allemaal volledig automatisch dankzij een funnel.

Ja, zeker. Er kunnen e-mail opt-ins gecreëerd worden op een website of voor social media met verschillende doeleinden. Heb jij reeds een e-mail opt-in dan kan ik voor jou een funnel opzetten. Heb jij nog geen e-mail opt-in contacteer mij om de mogelijkheden te bekijken. Een gouden tip: maak zo snel mogelijk een waardevolle gratis weggever voor jouw doelgroep, want zo groeit jouw e-maillijst veel sneller. 

Yes, ik kan jou helpen met de strategie van een gratis weggever: welke gratis weggever best kiezen in functie van jouw doelgroep, hoe zichtbaarheid creëren rond jouw gratis weggever, … Ook de copywriting en het design van jouw gratis weggever kan ik voor jou uit handen nemen zodat dit super professioneel is. Contacteer mij om de mogelijkheden te bekijken.

Yes, er zijn ook mogelijkheden voor een funnel als jij nog geen website hebt. Contacteer mij om de mogelijkheden te bekijken. 

Een e-mail opt-in is een formulier waar potentiële klanten hun voornaam en e-mailadres invullen meestal in ruil voor een gratis weggever. Dit e-mail opt-in formulier is verbonden met een e-mail marketing tool om deze potentiële klanten eenvoudig en snel te mailen én een relatie op te bouwen.

Ja, zeker. Klik hier voor gedetailleerde info.

Er zijn super veel e-mail marketing tools op de markt zoals MailBlue, ActiveCampaign, MailChimp, ConvertKit, … om e-mailadressen te verzamelen, funnels te bouwen, automatische mails en nieuwsbrieven te verzenden, e-mail opt-ins te creëren,… Kies er één die bij jouw past.

De meeste van mijn klanten en ik werken met MailBlue. MailBlue is de Nederlandse versie van ActiveCampaign en kan jij hier gratis 14 dagen testen.

Yes, als jij werkt met MailBlue of van plan bent met MailBlue te werken. Er zijn verschillende e-mail marketing tools op de markt en ik heb mij gespecialiseerd in MailBlue. Ook ActiveCampaign is mogelijk omdat MailBlue de Nederlandse versie is van ActiveCampaign. Contacteer mij voor de mogelijkheden.

Een ideale klant avatar is 1 persoon die jouw ideale doelgroep representeert. Deze ene persoon, jouw avatar, hou je steeds in gedachten wanneer jij iets creëert voor jouw business. Of je nu een online programma creëert, een salespage schrijft, gratis content maakt, een e-mailcampagne opzet, een advertentiecampagne voert of een update plaatst op social media. Een succesvolle business kent zijn/haar ideale klant door en door.

De beste converterende copy is geschreven op basis van én in functie van een ideale klant avatar. Ik raad jou aan om eerst een ideale klant avatar op te stellen omdat dit hoort tot het fundament van een succesvolle business. Contacteer mij voor de mogelijkheden. Wil jij, ondanks dat jij geen ideale klant avatar hebt, dat ik de copy van deze 5 e-mails schrijf dan kan dit. Maar denk eraan, als het resultaat niet is wat jij in gedachten hebt, je terug naar jouw fundament dient te gaan: het creëren van een ideale klant avatar.

Yes, één van mijn talenten is samen met jou een avatar creëren voor jouw ideale doelgroep. Contacteer mij voor de mogelijkheden.