Business

Waarom een online academie?

Waarom een online academie?

Een online academie is 24/24 en 7/7 beschikbaar, wereldwijd.  Als jouw online academie volledig geautomatiseerd verloopt, creëert dit kansen voor jouw business én jouw leven. Het enigste wat jij moet doen, en ik weet dat jij dit het allerleukste vindt, is content creëren. Jij kan all the way gaan met video’s, audio’s en pdf’s. Zàlig, toch?

 

Hoe gaat het in zijn werk voor jouw cursist?

Stel jij hebt een website of zelfs enkel een landingspagina met jouw aanbod en een knop:

 • Ik wil starten.
 • Jaaaa, dit wil ik.
 • Yes, I’m in.
 • Give it to me, baby.

Het maakt niet uit welke fancy naam jij aan die knop geeft. Deze knop zorgt voor magic en zet het automatisch proces in gang van zodra jouw klant online betaalt. Jouw klant ontvangt automatisch een factuur in haar mailbox en een mail met persoonlijke toegangscodes om in te loggen op jouw leeromgeving. De toegang tot jouw cursus of meerdere cursussen wordt automatisch geregeld. Jij kan het zelfs zo instellen dat deze toegang wordt stopgezet als het traject afgelopen is. Tijdbesparend, wie wil dat niet?

 

Wat brengt dit op voor jouw klant?

Door deze automatisering start jouw klant onmiddellijk na betaling met het traject. Het proces van betaling tot de toegang in de academie verloopt vlot en intuïtief en jouw klant kan tijd- en plaatsonafhankelijk leren. Een win – win voor jou én jouw klant.

 

Wat is er zo leuk aan een online academie voor jou als ondernemer?

Jij focust je op het creëren van content, datgene wat jou energie geeft. Hierdoor ben jij super gefocust en brengt het technisch gedoe jou niet uit jouw flow. Want eens je in die flow zit, wil je daar écht niet uit. Geen gedoe met handmatig facturen aanmaken in excel , cursisten toegang geven, mails versturen. Jij focust je op de essentie. En eens dat systeem er staat, heb je er kei veel plezier van en geef het energie om nog meer te creëren. Jouw online leerplatform geeft jouw vrijheid, jij bent niet meer afhankelijk van uurtje/factuurtje.

 

Ontdek hoe gemakkelijk het is.

👉 Klik hier en kijk gratis achter de schermen van dit platform.

 

Business Hero, laat van jou horen.

Welk traject wil jij aanbieden in een online academie?
Hoe wil jij helden maken?

Ik lees het graag hieronder in de reacties.
Together We Create Heroes

2 gedachten over “Waarom een online academie?”

 1. Ik ben kinder- en jongerencoach, geen meditatieworkshops voor kinderen én bied workshops aan voor ouders en leerkrachten. Ik ben volop bezig met het creëren van online workshops die ik zsm wil lanceren. Ik heb het traject bij Aurélie gevolgd!

  1. Wendy Van de Velde

   Knap, Kathy ????
   Deel gerust een link naar jouw website, zo kunnen we een kijkje nemen.

   Together We Create Heroes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts