Break free, create Heroes playlist

Break free, create Heroes met Petra Moerman van De Paardenbloem

Petra is een paardenmadam, net als ik
Ik heb een mega grote passie voor paarden en vind het super fijn om ondernemers zoals Petra bij te staan. Waarbij men vanuit een diep respect samenwerkt met paarden én mensen.

In dit super korte interview stel ik Petra 3 vragen. Laat je inspireren door Business Hero Petra Moerman van De Paardenbloem.

Petra Moerman van De Paardenbloem

Petra heeft een educatief centrum waar professionele zorg en begeleiding centraal staat. Ze is ervan overtuigd dat iedereen het antwoord in zich heeft en zij beheerst de kunst om die eruit te halen. Die oplossingen zijn bruikbaar op lange termijn, want de cliënt IS eigenaar van Zijn/Haar eigen antwoord(en).

Haar grootste doel is bewustmaken van gedrag, denken en voelen zodat er verbinding kan ontstaan met jezelf en anderen/dier(en).

2 gedachten over “Break free, create Heroes met Petra Moerman van De Paardenbloem”

  1. Ik ben jou zeer dankbaar voor al wat je al gedaan hebt voor mij. Eerst al die uren werk (lees obstakels) en dan zo snel in de bres springen voor me. prachtig mens ben jij!! Knuf

  2. Wendy Van de Velde

    Oh, wat lief van jou, Petra ???? We hebben inderdaad al wat obstakels overwonnen ???? Uiteindelijk komt alles altijd goed. Ik wens jou heel veel succes toe ????

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts