Break free, create Heroes playlist

Break free, create Heroes met Linda Myncke van A+ Muze

Onze gezamenlijke super power is verbinding. Connectie vanuit ons pure zelf om van daaruit te verbinden met de wereld om ons heen: met de natuur, dieren en mensen.

Linda Myncke van A+ Muze

Linda inspireert intuïtieve ondernemende mensen om vanuit verbinding met zichzelf in contact met de ander te treden. En hiervoor non-verbale communicatie bewuster wil inzetten. Zij combineert verschillende communicatietechnieken met theatrale technieken zodat wat jij zegt effectief van binnenuit komt en jij het meest geloofwaardig bent voor (potentiële) klanten of jouw gesprekspartner.

De non-verbale laag in jouw communicatie is het draagvlak van jouw verbale communicatie. Wanneer het hoe het wat volledig ondersteunt, communiceer jij waarachtig, zonder verborgen agenda’s.  Helemaal in lijn met wie jij bent op dat moment: mét jouw gedachten én jouw gevoelens. Je vermindert de kans op misverstanden omdat jij helemaal aanwezig bent in het nu en écht luistert. De vraag ‘hoe gaat het met jou?’ is dan géén lege vraag meer, wel een uitnodiging tot een verbindend gesprek.

Wanneer je op deze manier waarachtig communiceert, creëer jij mee aan een mooiere, zachtere wereld, waarbij jij jouw natuurlijk leiderschap & verantwoordelijkheid opneemt.

Verhoog de impact van jouw boodschap

Bekijk hier het aanbod van Linda.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts