Business

Mijn ervaring met Marie Forleo’s B-School. Dé online business training voor een stevig fundament.

Februari 2020


Mijn startup Rebels & Heroes draait op volle toeren en ik heb geen tijd om mij te verdiepen in een business training. Maar mijn intuïtie fluistert mij om NU, dit jaar, in te schrijven voor B-school. Hoewel ik niet weet hoe en wanneer tijd vrij te maken hiervoor, want ik verzuip bijna letterlijk in het werk.


2 maanden later …
de wereld staat op z’n kop en het is muisstil

C**** overheerst de wereld. Mijn klanten durven niets meer te ondernemen, nieuwe projecten worden on hold gezet. Niemand weet wat er ons te wachten staat. In mijn business wordt het muisstil. Mijn geweldige start spat als een zeepbel uit elkaar.


Back to basics

Ik heb tijd … een zee aan tijd om aan mijn business te werken met één van de beste business coaches ter wereld: Marie Forleo. B-school is mijn support tijdens deze vreselijke periode. Het geeft mij de kracht om te blijven geloven in mijn missie en mij te focussen op mijn business gedurende weken en maanden dat er amper iets gebeurt.

Plots stroomt alles weer en heb ik geweldige projecten lopen. Het lijkt alsof dit plots uit het niets komt, maar ik weet nu beter. Ik heb een stevig fundament gebouwd zodat mijn succes niet meer als een zeepbel uit elkaar kan spatten.

Hoe B-School mijn business veranderde?

 

 • Ik werk met de allerleukste klanten samen. Ze zijn mooie zielen met een groot hart waar ik zo mee op stap kan.  Zij inspireren mij telkens opnieuw met hun missie en dat geeft mij super veel voldoening. Together we create heroes.
 • Een super fijn netwerk van bezielde ondernemers verwijst klanten door naar mij, dit is goud waard!
 • 6 online programma’s gecreëerd in minder dan 1 jaar als service voor mijn klanten. Want ik ben meer gefocust en laat mij niet meer afleiden door 101 andere wilde ideeën als multipotential.
 • In 2022 behaalde ik 90% van mijn omzetdoel. Vreugdedansje!
 • Marie & B-School for life! De 2023 editie is VOL-LE-DIG vernieuwd en daar hebben wij B-Schoolers gratis toegang tot, want een B-Schooler ben je voor ’t leven. Zo waardevol.
 • 2023: opening creatieve studio in Mol (BE) 
 • Rebels & Heroes breidt uit. Mijn eerste team member is een feit! Gil Claes, aka de Hero, is een zeer talentvolle Designer, Foto- en Videograaf

Hoe B-School mijn leven veranderde?

 

 • Ik leef mijn zielsmissie.
 • I’m free! Ik kan van eender waar werken wanneer ik wil, dit geeft mij enorm veel kansen én vrijheid. Vrijheid is voor mij priceless.
 • Super veel voldoening omdat mijn werk een verschil maakt in het leven van mijn klanten.
 • Samen met mijn klanten maak ik de wereld een stukje mooier elk vanuit ons talent: Together we create heroes.
 • Mijn business is zo goed mogelijk ingericht rond mijn leven en dit geeft mij veel levenskwaliteit.
 • Financiële vrijheid en onafhankelijkheid.
 • Het stevig fundament dat ik bouwde in mijn business geeft mij toekomstperspectieven om ook andere dromen waar te maken.
 • Ik doe wat ik het allerliefste doe: helden maken met mijn talent.


Wie is Marie Forleo?


Marie is een heart centered creative en geeft ontzettend veel waarde gratis weg in haar award-winning show MarieTV. Zij runt een business vanuit haar hart en ziel en steunt projecten om verandering te creëren in de wereld.

Marie was gastspreker in Oprah Winfrey’s SuperSoul Sessions event en is auteur van het boek Everything is figureoutable, een #1 New York Times bestselling book. Zij is een Multipassionate Entrepreneur en houdt van: schrijven, hip-hop, psychologie, ondernemerschap, creativiteit, spiritualiteit, fitness en philantropie.

Marie Forleo, één van de beste online business coaches ter wereld.

Wat is B-School?


B-School is een
online leerprogramma voor ondernemers die online een  winstgevende business willen opbouwen. Dit trainingsprogramma leert slimme en effectieve online marketingstrategieën aan ondernemers die hun online zichtbaarheid willen inzetten om meer omzet en meer impact te maken.

In B-School toont Marie Forleo stap voor stap wat er nodig is om een succesvolle business te creëren.  Vervolgens adviseert zij en helpt ze jou met haar fantastische Fun Sheets – jaaa! dit is écht fun! – om je eigen ding te doen op jouw manier.

B-school is voor mij het meest waardevolle en volledige programma afgestemd op wie jij bent en wat jij hier te doen hebt in de wereld met jouw talent én missie.

 • Het geeft structuur om jouw talent in de wereld te zetten én een inkomen te verdienen.
 • Als je B-School ademt en leeft ben jij in staat om een succesvolle business neer te zetten én jouw droomleven te leven. 

Zet jou op de wachtlijst voor de volgende editie 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde posts